Menangi Pakej Umrah Setiap Minggu!

Mudah saja untuk menang, hanya buka Akaun Simpanan/Semasa CIMB Islamic, pautkan Kad Debit Mastercard CIMB ke akaun Tabung Haji dan lakukan transaksi perbelanjaan.

#UmrahCIMB

Tempoh Kempen:

1 April 2019 - 30 June 2019

CIMB 19 Umrah Promo Page_Revision-03

Langkah-langkah memautkan Kad Debit CIMB dengan akaun Tabung Haji tercatat di bahagian bawah halaman ini.

CIMB-19-Umrah-Promo-Page_Revision_04

1. Kempen ini terbuka kepada semua pelanggan CIMB Islamic yang merupakan (i) pemegang Akaun Simpanan-i atau Akaun Semasa-i (tidak termasuk Akaun Junior Savers-i, Akaun Semasa Mata Wang Asing-i, Akaun YOUth Savers-i dan Special Mudharabah Investment-i); dan (ii) pemegang akaun Tabung Haji; dan (iii) pemegang Kad Debit Mastercard CIMB (“Pelanggan Layak”).

2. Pelanggan Layak mesti memautkan minimum satu (1) Kad Debit CIMB dengan akaun Tabung Haji untuk menyertai kempen ini.

3. Jumlah minimum yang diperlukan untuk transaksi kewangan layak / transaksi kad debit layak adalah RM50.00.

4. Setiap Pelanggan Layak berhak memenangi maksimum satu (1) Pakej Umrah yang bernilai RM 20,000 bagi dua orang sepanjang tempoh kempen.

5. Pelanggan Layak akan disenarai pendek secara rawak oleh sistem pemilihan automatik dari jumlah penyertaan yang diperoleh dalam setiap minggu kempen.

6. Pelanggan yang disenarai pendek akan dihubungi oleh CIMB Islamic di nombor mudah alih yang dikekalkan dalam rekod CIMB Islamic dan akan diminta untuk menjawab (1) soalan dengan betul untuk diisytiharkan sebagai pemenang.

Ketahui lebih lanjut mengenai:

Pautkan akaun Tabung Haji anda kepada Kad Debit Mastercard CIMB di mana-mana ATM CIMB mengikuti langkah-langkah berikut:

CIMB-19-Umrah-Promo-Page_Revision_10

Transaksi berkenaan Tabung Haji yang boleh dilakukan di ATM dan CDM

CIMB-19-Umrah-Promo-Page_Revision_12

Ketahui lebih lanjut mengenai Kad Debit Mastercard CIMB dan ganjaran yang boleh diperoleh dengan mengikuti pautan laman web di bawah: